captainoatz

seeing is deceiving , dreaming is believing ♥

I'm so starstruck !

HIssar / Dissar Permalink0
Yes I am !

Nu är jag hemma igen , ligger i sängen , kakorna är slut ( böliböl :/ ) men Legend Of The Seeker är snart klar :D

Imorgon ska jag in till stan och sitta på NT lite och jag ska ringa lite samtal .
Annars händer det väl inte direkt något ?

Jag tänkte lägga upp Carro gillar nu när jag väntar på att LOTS ska bli  klar , var ju ett tag sen :P
Och förresten , jag tänkte göra så här nu att jag inte skriver Carro gillar & Carro gillar inte i samma inlägg utan jag skriver om det ena varannan gång . Ibland är det inte lätt att komma på vad man gillar och inte gillar haha .



att jag har fått jobb : Yes , äntligen har jag fått jobb . Även om det "bara" är ett vikariat så är det bättre än ingenting och jag trivs riktigt bra och tycker jättemycket om mina arbetskamrater :) Får hoppas det blir mer än vikariat sen ?


att våren är på väg : Vissa dagar har det varit jättefint väder men nu i helgen var det bara skit . Men jag längtar verkligen efter våren , att sitta ute och grilla och kunna gå lååånga promenader och annat mysigt ♥



att jag fyllde i min tatuering med ljusrosa : Först var den bara mörkrosa in mot mitten av blomman men när jag fyllde i den passade jag på att lägga till lite ljusrosa så den skulle se mer riktig ut . Det var tatuerarens förslag att inte fylla i blomman :S Och jag är lite missnöjd med henne nu i efterhand eftersom att det ser ut som hon missat att fylla i på vissa ställen :O Men men , jag vet inte om det är jag som har dålig syn men jag ska prata med henne om det men efter sommaren i så fall , pallar inte klödda mer det mer just nu x) Här är iaf före & efter bilden , vet inte om man ser så mycket ?



Nej nu ska jag kolla på LOTS ♥ !


Lady Gaga - Starstruck






Till top