captainoatz

seeing is deceiving , dreaming is believing ♥

Video games . . .

Minnesvärt ♥ Permalink3

Jaha då var detta året snart slut . . .

Tänkte sammanfatta lite saker som hänt detta året som var first timers :

Februari : Gjorde min andra tatuering dock första på ryggen . Är så sjukt nöjd med den eftersom jag ritat den själv och den blev bättre än skissen !



April : Jag må ha åkt flygplan över hundra gånger p.g.a. att jag bott utomlands och varit i många länder men i år var faktiskt första gången jag åkte flygplan helt själv . Hela vägen till Thailand där jag åkte till papi och bodde hos honom i 3 veckor . Saknar det som fan , känns som en helt annan värld i Asien och det känns som hemma eftersom det är där jag är uppväxt .



Maj : Startade eget företag , typ . Säljer Kawaii Barbie linser som inte direkt är vanligt i Sverige , har haft många som köpt så ska försöka fixa fler då det varit många som efterfrågat dessa :)




Juni : Åkte till Ullared igen , dock är detta ingen first timer egentligen men det är väl första gången vi hyr en stuga där på sommaren , första gången vi hyrde är ett år sen och det är en jävla skillnad om man kollar bilderna hahaha x) Dock hade vi tur och fick exakt samma stuga igen haha :)



Sommar 2011



Vinter 2010

Oktober : Flyttade äntligen hemifrån för första gången på riktigt . Flyttade ihop med M och det känns bra :) Har ju fått det riktigt fint och hemtrevligt även om hallen fortfarande fattas sina speglar , nyckelskåp och hatthylla men det får vi hjälp med av svärfar snart :) !



Dock har vi större TV nu , har en 46" istället för en 32" :)

November : Nu har vi kommit till det jobbigaste som hänt mig på hela året eller snarare hela livet . Jag fick ta farväl av min älskade Charlie som blev 12 år gammal . Bara någon säger hans namn eller pratar om han så känner jag gråten komma i halsen . Hade jag kunnat hade jag offrat mig själv för att han skulle få leva vidare för det var ta mig fan den bästa vännen och hunden som någonsin funnits . Han slickade alltid mina tårar , var alltid snäll mot alla och väldigt lydig . Alla älskade honom för att han var så speciell . . . Usch jag fixar inte att skriva mer , men han finns i mitt hjärta för alltid och även i vår bokhylla ♥



December : Firade 1 år med M den 23e , har aldrig firat 1 års dag med någon , de andra jag har varit tillsammans med har inte direkt varit boyfriend material . Även om det är upp och ner ibland så skrattar jag i alla fall varje dag sen om det är med eller åt det är ju en annan femma hahaha ;) Men ingen annan har verkligen tagit till sig saker jag sagt så som du , så tack hjärtat för alla gånger du ställer upp när ingen annan gör det ♥



Denna tårtan fick jag i han av 21 års present haha de på bageriet failade men det är tanken som räknas :*


Jaha det var detta årets händelser sammanfattade , både bra och dåliga saker antar jag . . .
Hoppas på att nästa år blir ett bra år .

Gott Nytt År alla läsare ♥









Till top